Voor wie is KleuterHart?

 

Voor iedereen die onderwijs wil geven aan jonge kinderen in de puurste vorm, maar niet goed weet hoe of waar te beginnen. Of voor die gene die al wel begonnen zijn, maar meer kennis en inspiratie willen, een verfrissende blik, iemand die beren wegjaagt of bomen omzaagt.. Voel jij je als individuele leerkracht aangesproken of als heel onderbouw team, of misschien ben je wel leidinggevend en wil je meer 'uit het kleuteronderwijs halen'. Voor jou / jullie is KleuterHart er!

 

Om te onthouden: De authenticiteit van de kleuter staat voorop. Wat hebben kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar nodig? Hoe organiseer je dat (of juist niet?), waar moet ik op letten, maar de belangrijkste vraag: wat vraagt dit van mij als leerkracht? Welke houding heb ik nodig? Welke kennis heb ik nodig? En wees niet bang, je hoeft niet meteen aan de studie. Een flinke dosis zelfvertrouwen, een open blik en houding kan je al een hoop brengen. Leer te kijken door de ogen van een kind, geef jezelf tijd, en daarmee de kinderen ook. Vertrouw op wat zij én jij allemaal al kunnen.

Mijn uiteindelijke doel is dat jij als leerkracht goed en kritisch nadenkt over het vormgeven van kleuteronderwijs. Als je dat namelijk doet geef je hier haast automatisch meer diepgang én betekenis aan.

Met praktische tips en koppelingen naar de echte praktijk kun jij snel het verschil maken, want weet je...

 

Kleuterleerkracht zijn, dat is pas echt de moeite waard!

 

Twijfel niet langer en kijk eens bij het workshop aanbod of neem contact met mij op als je een andere vraag hebt.